Jeste li ikada poželjeli da Vam posjet stomatologu bude brz, bezbolan i u biti ugodan? I da Vam neposrednost, stručnost i pedantnost stomatologa ulijeva veliko povjerenje? Svi želimo imati zdrave zube i lijep osmijeh, a upravo Vam to, uz vrhunsku stomatološku uslugu pruža stomatološka ordinacija Jurica Hodak .

Našim pacijentima želimo pružiti najbolje od stomatologije, od najkvalitetnije usluge, vrhunske tehničke i tehnološke aparate do profesionalnog stomatološkog tima. Jednostavno želimo da nam pacijenti budu zadovoljni i sretni te je stoga čitavo osoblje stomatološke ordinacije Jurica Hodak posvećeno vrhunskoj stomatološkoj usluzi s posebnim naglaskom na opću i estetsku stomatologiju. Na čelu stomatološke ordinacije nalazi se doktor dentalne medicine Jurica Hodak.

Ordinacija dentalne medicine Jurica Hodak u Rijeci, Osječka 74/A1, osnovana je u rujnu 2010. Tijekom rada stekli smo ogromna i dragocjena iskustva, uslužili stotine pacijenata i zajedno s njima dijelili njihovo zadovoljstvo i sreću postignutim rezultatima. Pored individualnog pristupa pacijentu i bezbolnog tretmana s modernom dijagnostikom koriste se najkvalitetniji materijali svjetskih priznatih firmi.

Naše stomatološke usluge su raznolike od implantologije, paradontologije i protetike, restorativne stomatologije pa sve do jednostavnih zahvata u estetskoj stomatologiji. Vaš posjet stomatologu može biti potpuno bezbolan uz pomoć anestezije koja garantira bezbolnost zahvata. Osim navedenog, ordinacija je opskrbljena RVG aparatom koji omogućuje trenutačno digitalno slikanje zubi.
Sve najsuvremenije i najzahtjevnije stomatološke usluge dobivate na jednom mjestu.

Sve se više pozornosti posvećuje zdravlju zubi i njegi usne šupljine. Naglasak se stavlja na rani početak stvaranja higijenskih navika, već u ranom djetinjstvu. Zdravlje zubi uvelike utječe na kvalitetu Vašeg života. Lijep osmijeh upotpunjuje Vaš vanjski izgled, a zdravi zubi omogućavaju Vam kvalitetnu i pravilnu ishranu.

Osim svih dostignuća najmodernije stomatologije, stomatološka ordinacija Jurica Hodak nudi vam boravak u modernom ambijentu opuštene atmosfere gdje su zadovoljni pacijenti s lijepim osmijehom naše najveće zadovoljstvo.

Dođite u ordinaciju doktora dentalne medicine Jurica Hodak u Rijeci i uvjerite se da odlazak zubaru ne mora biti bolno i neugodno iskustvo. Iz stomatološke ordinacije Jurica Hodak sigurno ćete izaći sretni i zadovoljni te sa zdravim osmijehom.

Na svaku našu uslugu nudimo dugogodišnju garanciju uz povoljne cijene.

Napomenuli bi da je stomatološka ordinacija Jurica Hodak smještena i vidljiva s glavne prometnice i vrlo lako se može pronaći, a uz sve navedeno, svakom pacijentu osigurava besplatan parking.

Jurica Hodak dr. med. dent.

Vaš stomatolog

Na čelu stomatološke ordinacije nalazi se doktor dentalne medicine Jurica Hodak, rođen 1980. u Rijeci. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja, kao zubni tehničar, sudjelovao je na brojnim državnim natjecanjima u struci.

Nakon završene Medicinske škole u Rijeci, radio je dvije godine kao zubni tehničar uz konstantnu stručnu edukaciju. Upisao je Stomatološki fakultet u Rijeci na kojem je diplomirao s visokim ocjenama.

Iskustvo je stekao na oralnoj kirurgiji u Kliničkom bolničkom centru Rijeka te u Stomatološkoj poliklinici Kalmar Implant Dentistry.

Nakon dugogodišnjeg rada, 2010. godine odlučuje se za otvaranje vlastite stomatološke ordinacije. Teži daljnjem stručnom usavršavanju i educiranju diljem Hrvatske i Europe.

Sudjelovao je na brojnim tečajevima i znanstvenim skupovima iz strojne endodoncije, konzervativne stomatologije, estetske stomatologije, fiksne i mobilne protetike te cirkon keramike. Osim navedenog, sudjelovao je i na implantološkom tečaju Camlog i Ankylos.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine.

This site is registered on wpml.org as a development site.