Zubni implantati su titanske biokompatibilne šipke ili vijci koji se kirurški ugrađuju u čeljust. Zatim se na zubni implantat pričvršćuje nastavak (koji se naziva abutment) tako da se na njega može postaviti nova zubna krunica, dajući vam potpunu funkcionalnost i izgled prirodnih zuba koji će vam trajati doživotno.

Zubni implantat izvrstan je način zamjene jednog zuba bez nedostataka koje imaju fiksni mosta ili uklonjive proteze. Idealan je tretman za nestali zub jer ne utječe na susjedne zube, a to znači da nema brušenja ili krunjenja vaših prirodnih zuba za mostove, niti kopči za uklonjive djelomične proteze.

Vaši zubi svakim zalogajem stimuliraju okolnu kost. Time se čuva integritet kosti. Zašto je to važno?

Kad se zub izgubi, kost se ne stimulira i počinje se smanjivati. Zubni implantat održava ovu kost netaknutom i može spriječiti gubitak kostiju i skupljanje tkiva desni. Osim toga, budući da zubni implantat obnavlja strukturu korijena, čeljusna kost je bolje očuvana. Zubni implantat je također mnogo lakši za čišćenje u odnosu na most. Za razliku od mosta, eventualni karijes okolnih zuba na implantat nema utjecaja. Zubni implantat izgleda i funkcionira poput prirodnog zuba, a ima nekoliko prednosti u odnosu na druge vrste zubnih supstituta.

Garancija

Uz prihvatljive cijene i vrhunsku uslugu nudimo vam jamstvo kvalitete naših radova

Savjeti

Želite vaše zube održati zdravima? Pročitajte korisne savjete za zdrave zube

Besplatan pregled

Nemojte više čekati nego odmah dogovorite besplatan pregled kod stomatologa!

This site is registered on wpml.org as a development site.